Lippukuntaposti 2/2017

#partiolainenvaikuttaa – Kuntavaalit tulevat pian!

Haluaisitteko, että kunta tarjoaa teille kolotilat? Meneekö kämpällenne yksi bussilinja, jonka mahdollisesta lakkauttamisesta olette huolissanne? Vai onko alueellanne muita kysymyksiä, jotka huolettavat lippukuntaanne? Nyt on paras aika vaikuttaa näihin kysymyksiin!

Suomessa järjestetään kuntavaalit 9. huhtikuuta, ja ehdokkaiden kampanjat käyvät pian kuumimillaan. Pian tulevat kuntapäättäjät kiertävät kunnissa kuuntelemassa alueen asukkaiden huolia ja tekemässä omia vaalilupauksiaan. Älkää heittäkö hukkaan tilaisuutta vaikuttaa siihen, millaisessa ympäristössä toimitte seuraavat neljä vuotta!

Vaikuttamistyön tueksi on perustettu partioehdokkaat.fi-sivusto, josta löytyy kaikille ikäkausille vinkkejä siitä, miten kuntavaalit voi huomioida, kun toteuttaa partio-ohjelmaa. Kuntavaaleihin aktiivisesti osallistumisen ei tarvitse olla mitään muun toiminnan päälle tulevaa ekstraa, vaan kaikki toimintavinkit ovat sellaisia, jotka kuuluvat partio-ohjelmaan muutenkin. Käyttäkää vaikka tarpojakokous mielipidekirjoituksen kirjoittamiseen! Tai menkää samoajaporukalla kuuntelemaan vaalipaneelia, jossa esitätte kysymyksiä! Kaikki toimintavinkit löytyvät täältä: http://partioehdokkaat.fi/aktiviteettivinkit-ikakausittain/.
Hauskaa kuntavaalikevättä! #partiolainenvaikuttaa