Piiriposti 6/2017

Osallistu #partiolainenvaikuttaa -kampanjaan – voita palkinto!

Kuntavaaleihin on vielä pari viikkoa jäljellä, joten vielä ehtii vaikuttaa vaaleihin! Partiolaisilla on #partiolainenvaikuttaa -somekampanja, jossa kannustetaan partiolaisia kertomaan somessa aktiivisuudestaan kuntavaaleissa. Kampanjalla pyrimme tuomaan partiolaisille tärkeitä teemoja näkyväksi ja kannustamaan myös kavereita osallistumaan aktiivisesti vaaleihin.

Osallistu kampanjaan – voita palkinto!

Kaikkien niiden kesken, jotka postaavat sosiaaliseen mediaan tunnisteella #partiolainenvaikuttaa ja kertovat jotenkin osallistumisestaan kuntavaaleihin, arvotaan palkinto! Palkintona on Haglöfsin Corker-reppu, ja niitä arvotaan kaksi kappaletta. Arvonta suoritetaan vaalien jälkeisellä viikolla.
Postaa vaikka kuva itsestäsi lapun kanssa, johon olet kirjoittanut jonkin konkreettisen toiveen, mihin haluaisit kuntavaaleissa kiinnitettävän huomiota! Mallia löytyy jo sosiaalisesta mediasta tunnisteella #partiolainenvaikuttaa.