Liity Nuorten seurakuntavaalit -tapahtumaan facebookissa!

Kirkko kuuluu myös nuorille!

Marraskuussa 2018 järjestetään seurakuntavaalit. Niissä valitaan seurakuntien ja seurakuntayhtymien luottamushenkilöt. He päättävät seurakuntien rahankäytöstä, työntekijöiden valinnoista ja linjauksista arvokysymyksissä. Lisäksi he saavat äänestää kirkolliskokousvaaleissa ja piispanvaaleissa.

Ehdokasasettelu päättyy 17.9. Nyt on siis aika päättää lähteä mukaan, etsiä oma vaalilista ja asettua ehdolle. Sinua tarvitaan! Jotta kirkossa tiedettäisiin, mitä nuoret tahtovat, meidän pitää itse kertoa se.

Me halutaan sinut mukaan! Osallistu tähän tapahtumaan niin saat kaikki ajankohtaiset infot ehdolle asettumisesta ja vaalikampanjan tekemisestä.

Terkuin,
Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI
Nuori Kirkko ry
Kirkkohallitus
Suomen Partiolaiset
Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi
Suomen Nuorisovaltuustojen liitto
Suomen NNKY-liitto