Ilmoita itsesi partioehdokkaaksi

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa itsesi partioehdokkaaksi seurakuntavaaleihin ja suostut siihen, että tietosi julkaistaan näillä sivuilla. Partioehdokkaaksi voi ilmoittautua jos on ehdolla seurakuntavaaleissa ja on maksanut partion jäsenmaksun 2018 tai on liittynyt Partion Ystäväksi. Suomen Partiolaiset on asettanut vaaleihin myös tavoitteita, joita partioehdokkaiden toivotaan tukevan. Osa lomakkeella kysytyistä tiedoista ei suoraan näy sivuilla kävijöille vaan niitä käytetään ehdokkaiden järjestämiseen sivuilla. Ehdokkaille voidaan lähettää vaalien aikana ja niiden jälkeen aiheeseen liittyvää viestintää Suomen Partiolaisilta tai partiopiiriltä. Valittujen ehdokkaiden nimeä ja sähköpostiosoitetta voidaan säilyttää partion asiakasrekisterissä vaalikauden ajan. Tästä informoidaan vielä valittuja erikseen. Ehdokkaita julkaistaan, kun ne on tarkistettu ja sitä mukaa kun ilmoituksia tulee. Jos haluat muuttaa aiemmin ilmoittamiasi tietoja, ota yhteys helka.otsolampi@partio.fi.

Seurakuntavaaliehdokkaat/ Kandidera i församlingsvalet

  • Valitse seurakuntasi listalta. Seurakunnat ovat aakkosjärjestyksessä/ Välj din församling från listan. Församlingarna är i bokstavsordning.
  • Sen vaalitsijayhdistyksen nimi, jonka ehdokkaana olet/ Namnet på den valmansföreningar som du är kandidat till
  • Kerro lyhyesti (enintään 1000 merkkiä), mihin asioihin haluat vaikuttaa seurakunnassasi ja kirkossa. / Förklara kort (upp till 1000 tecken) vad du vill påverka i din församling och kyrka.
  • Voit ladata itsestäsi kuvan (tiedoston koko max 1 MB), joka julkaistaan sivuilla/ Du kan ladda ner en bild (max 1 MB) som kommer att publiceras på webbplatsen
  • Ehdokkaille voidaan lähettää vaalien aikana ja niiden jälkeen aiheeseen liittyvää viestintää Suomen Partiolaisilta tai partiopiiriltä, osoitteita ei julkaista sivuilla eikä luovuteta eteenpäin.